دستاوردها

 

دستاوردهای آموزشی

آموزش در دبیرستان دخترانه دوره دوم شهدای موتلفه اسلامی جزء مهمترین اهداف بوده است. برای تحقق این امر برنامه ریزیهای دقیق علمی ، آموزش صحیح، استفاده از دبیران مجرب ، شرکت در آزمونهای مختلف جامع و …. به کار رفته شده است و هر ساله نتیجه مطلوب را به همراه داشته است.

کسب رتبه های برتر در آزمون سراسری در سال های متوالی

پذیرفته شدن صد در صد دانش آموزان در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی

کسب رتبه های برتر در آزمون نهایی سه رشته ریاضی فیزیک ، علوم تجربی و علوم انسانی بین مدارس منطقه

کسب رتبه های برتر در مسابقات علمی و آزمایشگاهی

دستاوردهای فرهنگی و پرورشی

دبیرستان دخترانه شهدای موتلفه اسلامی ( دوره دوم) در طول سال‌های اخیر همواره در تلاش بوده‌است تا با کشف و پرورش استعدادهای علمی، فرهنگی و هنری دانش آموزان، گام موثری در جهت ظهور و بروز توانمندی‌های عزیزان بردارد. لذا اقدام به تدوین برنامه‌های اعتقادی، فرهنگی و هنری جهت تحقق این مهم نموده که دستاورد و حاصل آن، حضور و درخشش دانش آموزان در طول ادوار گذشته در رشته‌های گوناگون قرآن و عترت و همچنین مسابقات فرهنگی و هنری بوده است که دختران عزیزمان هرساله توانسته‌اند مدال پرافتخار موفقیت و سکوی رتبه‌های برتر مسابقاتی از جمله حفظ و قرائت قرآن کریم، نهج البلاغه، احکام، سرود همگانی، تئاتر، تواشیح و… را کسب کنند

دستاوردهای ورزشی

یکی از برنامه های ثابت و پرطرفدار در برنامه مدارس تربیت بدنی است. تربیت بدنی و ورزش مقوله ای است که در هر اجتماعی جایگاه ویژه ای دارد و نقش آن در شکوفایی استعداد های مختلف افراد و متعاقب آن تقویت و افزایش ظرفیت های اخلاقی، تربیتی، جسمانی ، ذهنی، عقلی، مهارتی، عاطفی و اجتماعی افراد انکار ناپذیر است، تربیت بدنی بخشی از تعلیم و تربیت است و باعث رشد ابعاد شخصیتی و شناختی و اجتماعی دانش آموزان می شود.
از این رو ورزش در دبیرستان دخترانه دوره دوم شهدای موتلفه با برنامه ریزی دقیق و مدون پیش می رود و کلیه دانش آموزان در رشته های والیبال ، بسکتبال ، هندبال و تنیس بر اساس علائق و توانایی جسمانی فعالیت می کنند. و نتیجه آن داشتن تیم منسجم ورزشی و شرکت در مسابقات بوده است. و بدنبال آن کسب مقام از جمله مقام سوم مسابقات تنیس و … را به همراه داشته است.

دستاوردهای هنری

آموزش هنر (تربیت­ هنری) به عنوان یکی از کارکردهای اساسی و مهم نظام آموزشی مطرح است. اهمیت این کارکرد از آنجا ناشی می­ شود که هنر و تربیت هنری در ایجاد و بارورسازی زمینه­ های سازنده­ای مانند نوآوری و خلاقیت، رشد مهارت­های فکری و شناختی، پرورش و تعدیل عواطف و احساسات (تربیت عاطفی )، رشد اخلاقی و … تأثیر شگرف دارد.

همه انسان ها به طور بالقوه خلاق هستند. آموزش هنر به دانش آموزان، محیط و تجربه را برای آنها فراهم می کند. پژوهشها نشان دادند که معرفی کردن یادگیرندگان به فرایندهای هنری، مادامیکه عناصر فرهنگی شان را در آموزش ترکیب می کنند، احساس خلاقیت و ابتکار، تخیل بارآور، هوش عاطفی و درک معنوی، ظرفیت تفکر انتقادی، حس استقلال و آزادی تفکر و عمل را در تمام انسانهاپرورش می دهد. همچنین، تعلیم و تربیت در هنر و از طریق هنر تحول شناختی را برمی انگیزاند. همانطور که ادبیات گسترده آموزش و پرورش نشان می دهد، تجارب و پرورش درک (قدرشناسی) و دانش هنر موجب توسعه چشم اندازهای منحصر به فرد در طیف وسیعی از موضوعات درسی می گردد؛ چشم اندازهایی که از طریق دیگر ابزارهای تربیتی کشف نخواهد شد .
از این رو هنر و آموزش فعالیتهای هنری از جمله برنامه کارهای دبیرستان دخترانه بوده است و هر ساله دانش آموزان در مسابقات نمایش ، نقاشی ، نقاشی روی شیشه ، خط و … موفقیتهایی را بدست آورده اند

فهرست